+45 5649 6582 info@oebks.dk

SOM KUNDE I VORES SMEDEAFDELING KAN DU ALTID FORVENTE ET HØJT SERVICENIVEAU

Vores dygtige smede står altid klar til at levere den bedste service. Baseret på en bred erfaring inden for såvel seriefremstilling som prototypeudvikling, tilbyder vi kompetent rådgivning i alt fra valg af de helt rigtige materialer, til fremstillingsmetoder.

Vi har også stor erfaring med opgaver som kræver bearbejdning i både Smedeafdelingen og Maskinafdelingen.

Kontakt os uforpligtende

 

Du kan altid ringe til os på
+45 5649 6582

 

Du kan også skrive til os på
info@oebks.dk

VI KØRER UD

Hvis du har en opgave der kræver at fremstilling eller samling bliver foretaget på et bestemt sted, kommer vi naturligvis gerne ud til dig. Vores servicevogne er fyldt med udstyr, så vi kan klare stort set alle opgaver på stedet.

FREMSTILLING

Vores smedeafdeling har stor ekspertise i at fremstille prototyper eller specialopgaver. Kontakt os derfor gerne så vi kan tage en dialog om processen for din opgave.

+

TILPASNING

Hvis du finder det nødvendigt at få lavet større eller mindre justeringer på din garnklarer eller nethaler, for at tilpasse den til netop dine behov, er vi naturligvis også behjælpelige med det.

RÅDGIVNING

Hvis du står foran et projekt og ønsker professionel vejledning fra en fagmand, tilbyder vi yderst kompetent rådgivning i form af vores dygtige smede, som besidder stor erfaring og ekspertise.

Østbornholms Kutterservice ApS

Værftsvej 1, 3730 Nexø

Tlf.: +45 5649 6582

Email: info@oebks.dk

All rights reserved

final_logo

Få mere information lige her

Maskinafdelingen


Smedeafdelingen


Om os


Kontakt