+45 5649 6582 info@oebks.dk

HOS ØSTBORNHOLMS KUTTERSERVICE PRIORITERER VI SERVICERINGEN AF VORES KUNDER MEGET HØJT

Derfor vil vi altid være behjælpelige på alle tænkelige måder. Både inden for vores primære fagområder, men også gerne ved at udvide vores kompetencer inden for områder hvor vi ikke tidligere har været.
Her på siden kan du læse om de mange services som vi tilbyder, for at give vores kunder den bedst mulige service.

Vi har også stor erfaring med opgaver som kræver bearbejdning i både Maskinafdelingen og Smedeafdelingen.

Kontakt os uforpligtende

 

Du kan altid ringe til os på
+45 5649 6582

 

Du kan også skrive til os på
info@oebks.dk

3D-FILER

Ønsker du produktion ud fra dine 3D-modeller, kan du sende dem til os. Vi har programmerne det kræver at se de pågældende filer, og kan derfra bruge filerne til indstilling af vores produktionsudstyr.

VIDERE BEARBEJDNING

Hvis de fremstillede emner skal sendes videre til efterbehandling hos en anden virksomhed, tilbyder vi at administrere afsendingen. Det betyder at du som kunde ikke skal bruge tid på at sende emnerne rundt mellem flere virksomheder, men blot vente på at de færdige emner bliver leveret til jer.

P

UDVIDELSE

Vi udvider gerne vores produktion så vi kan tilbyde den bearbejdnings/behandlings-type, som er nødvendig for at give netop dit produkt den helt rigtige kvalitet og finish. Kontakt os hvis din opgave kræver en helt speciel sammensætning af arbejdsprocesser, så kan vi sammen tilrettelægge en produktionsplan.

PERSONLIG KONTAKT

Vores kunder er meget vigtige for os og derfor ønsker vi naturligvis at have en løbende dialog, for at sikre at alt er som det skal være. Vi er altid klar til at besvare dit opkald med et smil, og tager gerne imod ris og ros for at kunne optimere vores processer.

Østbornholms Kuttersevice ApS

Værftsvej 1, 3730 Nexø

Tlf.: +45 5649 6582

Email: info@oebks.dk

All rights reserved

final_logo

Få mere information lige her

Maskinafdelingen


Smedeafdelingen


Om os


Kontakt